In 5 stappen naar meer omzet

Foto trainer André Hagelen

André Hagelen, Maker van het Sales Playbook, spreker, salestrainer.

6 Modules

44 min

9.1

1. Welkom bij de salestraining
0:01
2. Stap 1: Sales man of trusted advisor?
0:05
3. Stap 2: Pas op voor ‘code-3’ klanten
0:04
4. Stap 4: Hoe wek je interesse bij een contactpersoon?
0:04
5. Stap 5: Mind blowing sales pitch
0:05
6. Stap 3: Bereid je voor als Obama
0:05

Wat leer je in deze training?

Ben je ZZP’er of een ondernemer tot 10 man in dienst? Maak dan sales 2 tot 5 keer succesvoller! Hoe? Door te focussen op klanten die substantieel bijdragen aan je omzet en winst. Salesgoeroe André Hagelen leert je hoe jij jouw salesproces kunt optimaliseren. Dit webinar is speciaal voor ZZP’ers en eigenaren van MKB-bedrijven die meer klanten willen zodat ze kunnen opschalen.

Na deze training:

  • Weet je wie jouw ideale klant is en hoe je hem gaat benaderen;
  • Weet je hoe je in gesprek gaat met hen en de bezwaren wegneemt;
  • Weet je hoe je een win-win deal sluit en je omzet daarmee flink verhoogt
Foto trainer André Hagelen

Ontmoet de ondernemer

André Hagelen
Maker van het Sales Playbook, spreker, salestrainer.

André Hagelen heeft zijn leven als ondernemer gewijd aan sales. Hij is een succesvol ondernemer en werd gekozen tot de beste spreker ooit op het Nationale MKB Congres en kreeg hoge waarderingen van bedrijven als Microsoft, Rabobank, Reed Business en de Erasmus Universiteit.

André’s trainingen zijn boeiend, praktisch en concreet. Geen vage theorieen maar concrete ideeen die je aan het denken zetten. Zijn belangrijkste thema is “Unlocking Potential”: hoe benut je de talenten en kwaliteiten van jezelf, je afdeling of het bedrijf als geheel. Hij ontwikkelde ‘De zeven basisprincipes voor forse omzetgroei’, die inmiddels duizenden ondernemers hebben geinspireerd.

Daarbij heeft André zich gespecialiseerd op het gebied van Neuro Management; hoe kan een individu of afdeling veel meer gebruik maken van eigen kracht en talenten.

WIJ DENKEN DAT JE DEZE TRAININGEN
OOK INTERESSANT ZOU VINDEN

DIT ZEGGEN ANDERE
ONDERNEMERS OVER BOOSTZ

Complimenten aan het team. Brede ervaring en mooie toon. Inhoudelijk sterk en toegankelijk. Gewoon helder en zet je in actie .. daar gaat het om!

Edward Nagel

Founder Orange Spark

“De webinars van Boostz zijn heel leerzaam, heel toepasbaar en heel behulpzaam! Dankzij Boostz blijf ik op de hoogte van al het laatste (ondernemers)nieuws en krijg ik hele fijne en bruikbare hulp/tips. Boostz laat mij op de hoogte zijn van alle laatste trends- en ontwikkelingen! Dankzij de simpele praktijkvoorbeelden is het voor iedereen en op elk moment toepasbaar! Boostz is mijn inspiratiebron!”.

Joelle Burger

Eigenaar JCB Facility

“Waarom ik Boostz bij andere ondernemers aanraad? Er is een regelmatig aanbod van webinars en door de interactie krijg ik antwoorden op persoonlijke vragen in een leuke en ongedwongen setting”.

Ruud Visser

Ondernemer De Verwonderfabriek

ONZE PARTNERS