Ondernemerschap

Webinars organiseren met behulp van Boostz

Boostz is opgericht met de missie om kennis toegankelijk te maken voor alle ondernemers. Om deze toegankelijkheid te faciliteren organiseert Boostz o.a. regelmatig webinars om kennisoverdracht op afstand mogelijk te maken. Wil je dit ook inzetten voor jouw organisatie? Dan ben je bij Boostz aan het juiste adres.


Een webinar is de perfecte manier om kennis op afstand over te dragen en grotere groepen tegelijk aan te spreken. Of dit nu een groep van 10, 50 of 100 man is, dat maakt niet uit. Boostz biedt meerdere oplossingen aan voor bedrijven die hun eigen webinar willen organiseren.

Oplossing 1: Webinar op afstand
Oplossing 2: Webinar op locatie


of bel naar 088 – 9392530

Oplossing 1: Webinar op afstand


Je kunt webinars organiseren voor jouw business zodat je met klanten/personeel in contact komt en kennis overdraagt. Met de huidige nationale omstandigheden is het moeilijk om mensen bij elkaar te krijgen waardoor een webinar op afstand de perfecte oplossing is. Wat krijg je met een webinar op afstand?Binnen twee uur opgezet met plek voor 500 ondernemers


Een online webinarplatform waar jij jouw webinar op kunt uitzenden naar je deelnemers.


Een inschrijflink zodat deelnemers zich kunnen inschrijven en gelijk een bevestiging ontvangen en t.z.t. ook reminders voor het webinar.


100% technische assistentie met regie van A tot Z


Webinar workflow – We kunnen deelnemers importeren die vervolgens een bevestiging krijgen van hun deelname en vervolgens ook automatisch een reminder ontvangen.


Na het webinar leveren wij de opname van het webinar aan jou ter archivering of optie om elders te verspreiden (videobestand in mp4-formaat).


Indien gewenst kunnen we na een week een mail versturen naar alle deelnemers waarin de recording wordt aangeboden en bijv. een verwijzing naar jouw bedrijf.Voor meer info, bel naar 088 – 9392530 of stuur een mail naar info@boostz.nl.


Het beeld van een webinar bij Boostz waarbij experts op afstand in loggen om hun kennis te delen.
of bel naar 088 – 9392530

Oplossing 2: Webinar op locatie


Boostz faciliteert ook professionele webinars op locatie. Als je bijvoorbeeld een eigen kantoorruimte hebt waar je het vandaan wilt presenteren, dan brengt Boostz alle benodigde apparatuur en een bevlogen technische chef naar jou toe. Je kunt één iemand op beeld zetten, maar ook met meerdere experts tegelijk (op afstand en op locatie). Wat je mag verwachten met een webinar op locatie:


Binnen 24 uur opgezet en plek voor 500 live deelnemers


Onze professionele apparatuur bij jou/jullie op kantoor om het webinar te faciliteren (beeld en geluid waaronder monitor, mengpaneel, camera, microfoons [headsets en dasspeld-microfoons], lichten, laptop met regiesoftware).


100% technische assistentie op locatie waar je van A tot Z wordt geholpen en het webinar voor jou wordt ingericht zoals jij het wilt.


Regie van A tot Z – Tijdens het webinar zelf wordt er technisch geassisteerd en vooraf worden instructies gegeven aan de specialisten (soundcheck, beeldcheck, regie van de presentatie check).


Een inschrijflink zodat deelnemers zich kunnen inschrijven en gelijk een bevestiging ontvangen en t.z.t. ook reminders voor het webinar.


Webinar workflow – We kunnen deelnemers importeren die vervolgens een bevestiging krijgen van hun deelname en vervolgens ook automatisch een reminder ontvangen.


Na het webinar leveren wij de opname van het webinar aan jou ter archivering of optie om elders te verspreiden.


Indien gewenst kunnen we na een week een mail versturen naar alle deelnemers waarin de recording wordt aangeboden en bijv. een verwijzing naar jouw bedrijf.Waarom webinars?


Er zijn verschillende redenen en zaken om webinars bij in te zetten:


  • Voor kennisoverdracht via online trajecten/cursussen.
  • Voor teamoverleg, workshops, stemrondes, aankondigingen.
  • Voor teams, projecten, organisaties en ketenpartners.
  • Voor bijeenkomsten van afdelingen in grotere organisaties.

Neem contact op


Voor meer info, bel naar 088 – 9392530 of stuur een mail naar info@boostz.nl.