Featured, Sales

Boost je sales met de Sales Energizer App!

Sales is voor veel ondernemers een harde noot om te kraken. Elke deal die je sluit, gaat vooraf aan ontelbare onbeantwoorde mails en telefoontjes. Het is moeilijk om je door de ‘No, thank you’s’ heen te ploegen. Echter: oefening baart kunst!

 

Hoe zorg jij ervoor dat jouw salesresultaten voortdurend verbeteren?

Boostz biedt in samenwerking met gerenommeerd trainingsbureau Kenneth Smit ondernemers een Sales Energizer App om structureel hun sales-skills te ontwikkelen: een jaar lang ontvang je op je telefoon iedere 2 weken korte opdrachten om jouw verkoopresultaten te verbeteren. Zo wordt jij in een paar minuten per week een sales-tijger!

 

1 jaar | 4 offline sessies | 5 onderwerpen | 8 weken | 200 online snacks!

Het Sales Energizer programma is een uitdagende combinatie van online en offline trainings-momenten. Het werkt als een goede stok achter de deur om je sales, en daarmee ook jouw onderneming, naar het volgende niveau te brengen. Let wel: je gaat jezelf flink tegen komen, dus voor de Sales Energizer is een gezonde dosis lef nodig!

 

Wil je ook jouw sales een boost geven? Bekijk hier de Sales Energizer deal.

 

Wil je eerst proberen? Gebruik dan de proefperiode!

Meld je gemakkelijk en snel aan voor de proefperiode van Sales Energizer. Krijg toegang tot 10 online content snacks inclusief opdrachtjes, uitleg filmpjes, etc. en een uitnodiging voor de avondsessie op 19 november 2018. Werk in deze periode aan jouw salestechnieken, een hogere omzet en ontdek Sales Energizer.

Geef een reactie