Bedrijf opstarten

Bedrijf opstarten

Wil jij een eigen bedrijf opstarten?

Jij gaat je eigen bedrijf opstarten met hét idee waar Nederland altijd al op heeft gewacht. Top! Alles begint met een goede voorbereiding. Heb jij onderstaande vragen al beantwoord voor jezelf?

– Hoe ziet mijn doelgroep eruit?
– Wat zijn de juridische gevolgen voor mijn partner bij een eigen bedrijf opstarten?
– Wie zijn mijn concurrenten en hoe ga ik mij onderscheiden?
– Welke advertentiemogelijkheden kan ik het beste inzetten voor mijn bedrijf?
– Wat voor belastingvoordelen krijg ik bij een eigen bedrijf opstarten?
– Hoe bescherm ik mijn creaties en ideeën?
– Welke verplichtingen brengt het opstarten van een bedrijf met zich mee?

Kun je deze vragen nog niet allemaal beantwoorden? Dan is er nog niets aan de hand. Boostz gaat jou helpen bij het beantwoorden van deze vragen zodat je goed van start kunt gaan. Lees snel verder!

Een bedrijf opstarten in jouw eigen tempo

Kennis is macht. Door het volgen van de verschillende webinars leer je de basis van het starten, zo kun jij goed voorbereid je bedrijf opstarten. Er komen uiteenlopende onderwerpen naar voren in de webinars die allemaal een rol spelen bij het starten van een eigen bedrijf. Voorbeelden zijn:


Belastingzaken & Fiscale Voordelen

Dit is geen leuk onderwerp! Maar het kan altijd makkelijker. Ook jij krijgt te maken met belastingen en als starter zijn er ook voordelen. De module legt ook uit hoe je aangifte moet doen.

Juridische Aspecten van Jouw Bedrijfsvoering

Je moet jezelf goed beschermen tegen risico’s bij het starten van een eigen bedrijf! Je krijg als ondernemer meer met juridische zaken te maken en daarom belicht deze module de belangrijkste onderwerpen die aan bod komen bij het starten van je onderneming.

De Waarde van Social Media voor Jouw Bedrijf

Social media wordt volop gebruikt. Vraag jij je af hoe je dit effectief kunt inzetten bij het opstarten van een eigen bedrijf? Volg dan deze module en ontvang informatie over tips en tricks en hoe jij jouw doelgroep het beste kunt bereiken.

MET DE JUISTE KENNIS EEN BEDRIJF OPSTARTEN

Kies een Boostz abonnement dat bij je past.

Gratis abonnement:
Elke week een live interactieve webinar

Met Boostz krijg je als startende ondernemer het ondernemersvak vanzelf onder de knie. Je kunt live mee doen met de interactieve webinars en deze 24/7 terugkijken. Zo krijg je met Boostz theoretische scholing in het ondernemerschap. Maar Boostz geeft ook aansprekende voorbeelden over de praktijk van het ondernemen, via video’s, blogs, en podcasts. Zo leer je meteen hoe theorie en praktijk zich tot elkaar verhouden. Daarnaast krijg je toegang tot de online community met  meer dan 15.000 mede-ondernemers.  Schrijf je nu GRATIS in!

 

Premium abonnement: 
Krijg exclusieve toegang tot events

Wil je meer verdieping, interactie en één-op-één coaching? Schrijf je dan in voor het PREMIUM abonnement voor €9,99 p.m.. Naast de zakelijke informatie, ontvang je ook talloze tips & tricks van ervaren ondernemers, collega-ondernemers en starters. Tijdens de events zijn er workshops en coaching sessies waar je antwoorden krijgt op al jouw ondernemersvragen. Top sprekers voorzien je van inspiratie en houden je op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

 

Enterprise abonnement: 
Deel je abonnement met 2 anderen

Met het ENTERPRISE abonnement deel je jouw account met 3 personen. Zo vergoot je ook het succes van bevriende ondernemers, partners of co-founders! Schrijf je nu in voor  €14,99 p.m..

Wil je meedoen?

Kies hier één van bovenstaande Boostz abonnementen en schrijf je in. Dan krijg je toegang tot handige startersinformatie.

Geef een reactie